Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jajima po ljudima

Neki Zagrepčani imaju novu metodu rastjerivanja onih koji se okupljaju, vlasnica trgovine ogorčena: ''Ne mogu izreći tugu i jad"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnica jednog dućana u zagrebačkim Dugavama na društvenim je mrežama objavila fotografiju izloga svoje trgovine zaprljanog jajima koja je netko bacao na ljude koji su bili vani unatoč strogim mjerama Nacionalnog stožera.

''Dragi susjedi, ovako izgleda izlog mog dućana nakon što je netko bacao jaja na neke osobe koje su se okupljale i pile ispred dućana'', napisala je na Facebooku Venera Veriša Pandžić uz fotografiju izloga njezina dućana uprljanog ostatcima jaja.

Pročitajte i ovo Igor Vidić, brat blizanac nultog pacijenta U Hrvatskoj Nulti COVID-19 pacijent prije četiri godine pod rotirkama odveden u bolnicu: "Traumatično iskustvo gdje se preko noći okrenuo svakodnevni život" Ispražnjene police u trgovačkim centrima - 1 ''Ne nasjedajte na lažne informacije'' Građani pustoše police u trgovinama, Vlada poručuje da zaliha ima dovoljno: ''Važno je slušati naputke''

Zgrožena neredom koji ju je u nedjelju ujutro dočekao, vlasnica trgovine ''Venera galerija'' pita se je li njezin posao da brine o tome tko se gdje okuplja i čistiti za drugima. Građanima je poručila da ne uništavaju tuđu imovinu, a ako vide da netko ne poštuje mjere koje je zbog epidemije koronavirusa, donio Nacionalni stožer, neka pozovu policiju.

''Ne mogu izreći tugu, jad i ostale osjećaje u ovim teškim vremenima, pa još i ovako nešto da doživim od susjeda'', rekla je.

Ljutnju su ispod njezine objave izrazili i stanovnici Dugava poručivši da je građanima dovoljno teško i bez toga da čiste tuđi nered.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene