Izlog trgovine u Dugavama zaprljan jajima
Izlog trgovine u Dugavama zaprljan jajima Foto: Facebook/Privatni album

Vlasnica jednog dućana u zagrebačkim Dugavama na društvenim je mrežama objavila fotografiju izloga svoje trgovine zaprljanog jajima koja je netko bacao na ljude koji su bili vani unatoč strogim mjerama Nacionalnog stožera.


''Dragi susjedi, ovako izgleda izlog mog dućana nakon što je netko bacao jaja na neke osobe koje su se okupljale i pile ispred dućana'', napisala je na Facebooku Venera Veriša Pandžić uz fotografiju izloga njezina dućana uprljanog ostatcima jaja.

Izlog trgovine u Dugavama zaprljan jajima
Izlog trgovine u Dugavama zaprljan jajima (Foto: Facebook/Privatni album)

Vezani članci Dragomira Majhen s Instituta Ruđer Bošković i Viktorija Bednjanec Znanstvenica s Instituta Ruđer Bošković otkrila što se zna o ruskom cjepivu: "Kad dođem na red cijepit ću se bilo kojim cjepivom" Koronavirus, Hrvatska - 4 U Hrvatskoj 747 novozaraženih: Veliki porast broja novooboljelih u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Zgrožena neredom koji ju je u nedjelju ujutro dočekao, vlasnica trgovine ''Venera galerija'' pita se je li njezin posao da brine o tome tko se gdje okuplja i čistiti za drugima. Građanima je poručila da ne uništavaju tuđu imovinu, a ako vide da netko ne poštuje mjere koje je zbog epidemije koronavirusa, donio Nacionalni stožer, neka pozovu policiju.

''Ne mogu izreći tugu, jad i ostale osjećaje u ovim teškim vremenima, pa još i ovako nešto da doživim od susjeda'', rekla je.

Ljutnju su ispod njezine objave izrazili i stanovnici Dugava poručivši da je građanima dovoljno teško i bez toga da čiste tuđi nered.