Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pada broj novozaraženih

U BiH u jednom danu preminuo rekordan broj osoba zaraženih koronavirusom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deset osoba preminulo je u BiH, a šest u Republici Srpskoj. U posljednja 24 sata zabilježene su ukupno 173 novozaražene osobe.

Bosna i Hercegovina u ponedjeljak je zabilježila rekordnih dnevnih 16 smrtnih slučajeva povezanih sa zarazom koronavirusom uz 173 novozaražene osobe, podaci su entitetskih zavoda za javno zdravstvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Situacija daleko od dobre Županija u BiH osma u Europi prema sedmodnevnoj incidenciji zaraženih koronavirusom Slika nije dostupna Bila je svjesna i komunikativna Tragedija u BiH: Žena oboljela od koronavirusa bacila se s trećeg kata bolnice

Deset osoba preminulo je u Federaciji BiH, gdje su u protekla 24 sata testirali 596 uzoraka, a zaraza je potvrđena u 73 slučaja.

Ostalih šest smrtnih slučajeva s područja je Republike Srpske, gdje je testirano 519 uzoraka, a u 98 slučajeva potvrđena je zaraza virusom SARS-CoV-2. Još dvije zaražene osobe registrirane su u distriktu Brčko.

Pojedinačno je najviše zaraženih na području Sarajeva te Banje Luke.
U kriznom stožeru Sarajevske županije tvrde kako je širenje zaraze pod nadzorom.

"Postoji blago poboljšanje i očekujemo opadanje (broja zaraženih)", kazao je u ponedjeljak novinarima Kemal Beganović, član sarajevskog županijskog kriznog stožera.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene