Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najnoviji podaci

U Srbiji blagi pad novozaraženih, preminulo sedam osoba: U BiH potvrđena 262 nova slučaja i petero mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Bosni i Hercegovini u posljednja 24 sata potvrđena su 262 nova slučaja koronavirusa, a u Srbiji 299 što je blagi pad.

U protekla 24 sata u Federaciji BiH je testirano 919 uzoraka, od čega je 128 pozitivnih na koronavirus. Trenutačno je u tom entitetu hospitalizirano 296 pacijenata, od kojih je osmero na respiratoru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Situacija se smiruje'' Hrvatska i BiH rekorderi po broju oboljelih u regiji, neki dijelovi Srbije stekli uvjeti za ukidanje izvanredne situacije Slika nije dostupna Nešto bolja situacija U Srbiji nakon 6 dana broj novih slučajeva pao ispod 400, u BiH na koronu pozitivno 229 osoba

Od početka epidemije u tom je entitetu preminulo 185 osoba, a u posljednja 24 sata preminule su tri osobe pozitivne na koronavirus.

Kod 118 osoba u Republici Srpskoj potvrđeno je prisustvo koronavirusa, a u posljednja 24 sata analizirano je 488 laboratorijskih uzoraka. 

U posljednja 24 sata Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljena su dva smrtna slučaja kod kojih je potvrđen koronavirus. Radi se o muškarcima starije životne dobi iz Višegrada i Modriče.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 5345 slučajeva koronavirusa, a preminulo je ukupno 187 osoba.

U Brčko distriktu u protekla 24 sata registrirano je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom, piše klix.ba.

Blagi pad u Srbiji

U posljednja 24 sata u Srbiji je potvrđeno 299 novih slučajeva koronavirusa, a sedam je osoba preminulo. Testirano ih je nešto više od 10 tisuća. Epidemiološka se situacija popravlja i brojke su u blagom padu. Beogradska Štark arena najveća je privremena bolnica. Konferencija za medije Kriznog stožera, koja se svakodnevno održava u 15 sati, danas je otkazana.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene