Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVI VAL

Bakir Izetbegović pozitivan na koronavirus – U BiH 621 novi slučaj zaraze, najviše od početka pandemije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) i dopredsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović pozitivan je koronavirus.

Izetbegović je danas dobio rezultate testiranja te je otkazao sve planirane aktivnosti, javlja Dnevni avaz.

Pročitajte i ovo Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku" Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica...

Nema nikakve simptome i osjeća se dobro, ali je otkazao sve unaprijed planirane aktivnosti, potvrđeno je Dnevnom avazu iz njegova kabineta u Parlamentu BiH. 

Bosna i Hercegovina u petak je zabilježila 621 novi slučaj zaraze koronavirusom, što je novi dnevni rekordni broj novozaraženih u toj zemlji, a osam zaraženih osoba je umrlo.

Najveći broj zaraženih u jednom danu od izbijanja epidemije u ožujku utvrđen je nakon testiranja oko dvije i pol tisuće uzoraka. Zaraza je potvrđena kod 371 osobe iz Federacije BiH te kod 242 iz Republike Srpske.

Još osam zaraženih registrirano je na području distrikta Brčko. Veći gradovi i dalje su najveća žarišta infekcije pa je tako od četvrtka zaraza potvrđena kod 124 osobe u Sarajevu te kod 43 u Banjoj Luci.

U Federaciji BiH novozaraženih je bilo u svim županijama osim Posavske. Uz podatke dostupne u petak ukupni broj zaraženih u BiH od izbijanja epidemije sada je blizu 33 tisuće, a zabilježeno je ukupno 980 smrtnih slučajeva povezanih sa zarazom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene