Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U sedmom mjesecu trudnoće

Obitelj trudnice na respiratoru u Nišu očajna: "Ne znamo što je, triput je testirana na koronu i triput je bila negativna"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pozitivnoj ženi u sedmom mjesecu trudnoće stanje se naglo pogoršalo. Trenutno se nalazi u niškoj bolnici, na respiratoru, javljaju srpski mediji.

Liječnici Kliničkog centra u Nišu neprekidno prate zdravstveno stanje dvije trudnice pozitivne na koronavirus. Jedna od njih priključena je na respirator, a druga dobiva dodatni kisik kako bi lakše disala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nedostižan tempo Cijepljenih u svijetu sve više, ali jednu će zemlju biti teško stići: U jednom danu cijepili više od 200 tisuća ljudi Slika nije dostupna Počinju s masovnim cijepljenjem U susjednu zemlju stiže 100 tisuća doza kineskog cjepiva, u prioritetnu skupinu uvrstili i novinare

Na respiratoru je 27-godišnjakinja u sedmom mjesecu trudnoće. Njezino zdravstveno stanje pogoršalo se i pluća su zahtijevala umjetnu ventilaciju. Trenutno je stabilno, piše Blic.

Za bebu i nju su zabrinuti članovi obitelji i prijatelji. "Samo da ona i beba koju nosi budu dobro. Divna su obitelj, ne zaslužuju nešto ovako da im se događa", poručuje obitelj trudnice.

Jedan od rođaka trudnice kaže da joj se stanje naglo pogoršalo. "Tjedan dana je u bolnici, posljednja dva dana je bila dobro, samo na kisiku, onda joj se stanje naglo pogoršalo. Ne znamo što je, triput je testirana na koronu i triput je bila negativna", navodi.

Prijatelji trudnice otkrivaju i da su budući supružnici planirali svadbu, no kako su okupljanja otkazivana tijekom epidemije, morali su i oni. Nakon toga, imali su u planu napraviti manju proslavu za najužu obitelj, a onda se ona razboljela.

Druga trudnica, 34-godišnjakinja u šestom mjesecu trudnoće trenutno prima dodatni kisik, a njezino zdravstveno stanje u blagom je poboljšanju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene