Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Gundulićevoj

FOTO Teška nesreća u Zagrebu: Radnik pao sa skele u rupu, spašavali ga vatrogasci

Aktualno Galerija Ilustracija Ilustracija Foto: Ranko Suvar/Cropix Radnik pao sa skele u rupu Radnik pao sa skele u rupu Foto: Davor Puklavec/Pixsell Radnik pao sa skele u rupu Radnik pao sa skele u rupu Foto: Davor Puklavec/Pixsell Radnik pao sa skele u rupu Radnik pao sa skele u rupu Foto: Davor Puklavec/Pixsell +0 Radnik pao sa skele u rupu Galerija 1/5 >>
Radnik je pao sa skele u veliku rupu. Na terenu su vatrogasci, koji su ga izvukli uz pomoć krana.

Nešto prije 15 sati u Gundulićevoj ulici u Zagrebu radnik je pao sa skele u veliku rupu promjera pet sa pet i dubine šest metara.

Vatrogascima je spašavanje otežavala armirana mreža. No, uspjeli su ga prebaciti na nosilo te izvukli uz pomoć krana, potvrdili su za DNEVNIK.hr.

"Cijelo vrijeme bio je pri svijesti, komunicirao je s nama, nadam se da će sve biti dobro. U zadnje vrijeme porastao je broj intervencija zbog nesreća na radu. Radnici su bili uz njega, ali nisu ništa mogli bez naše posebne opreme", rekao je za 24 sata Kristijan Tomašić, zapovjednik vatrogasne postaje Centar.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozamašna zaliha FOTO Držao privatno skladište oružja kod Biograda: Ni policija nije mogla vjerovati što su sve našli

Iz PU zagrebačke kažu da je stradali radnik prebačen u bolnicu te da je očevid u tijeku, a na mjesto događaja izašli su i inspektori Državnog inspektorata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene