Koronavirus u svijetu - 1
Koronavirus u svijetu - 1 Foto: Afp

Talijanski državljanin pobjegao je iz karantene u Hrvatskoj te se uputio autobusom iz Crne Gore u Srbiju. Autobus je zaustavljen na graničnom prijelazu te je Talijanu zabranjen ulazak u zemlju, a ostali putnici upućeni su u samoizolaciju, javljaju srbijanski mediji.


Državljanin Italije, koi je pobjegao iz karantene u Hrvatskoj, pronađen je na granici između Crne Gore i Srbije u autobusu koji je bio na putu prema Beogradu, javlja Tanjug.

Vezani članci Zaštita od koronavirusa u Austriji Novo istraživanje pokazalo: Izolacija širokih razmjera možda je spasila više od tri milijuna života U Sloveniji cijeli razred u karanteni Učenik iz Maribora pozitivan na koronavirus, cijeli njegov razred završio u karanteni

Autobus je zaustavljen na graničnom prijelazu Špiljani. Talijanu je zabranjen ulazak u Srbiju, a ostali putnici upućeni su u samoizolaciiju. Autobus će biti prebačen u Beograd, gdje će biti provedena dezinfekcija, javljaju srbijanski mediji.

Podsjetimo, na današnjoj presici ministar Davor Božinović kazao je na upit novinara kako nema informacija da je jedan talijanski državljanin iz karantene pobjegao u Crnu Goru.