Koronavirus u svijetu - 1
Koronavirus u svijetu - 1 Foto: Afp

Talijanski državljanin pobjegao je iz karantene u Hrvatskoj te se uputio autobusom iz Crne Gore u Srbiju. Autobus je zaustavljen na graničnom prijelazu te je Talijanu zabranjen ulazak u zemlju, a ostali putnici upućeni su u samoizolaciju, javljaju srbijanski mediji.


Državljanin Italije, koi je pobjegao iz karantene u Hrvatskoj, pronađen je na granici između Crne Gore i Srbije u autobusu koji je bio na putu prema Beogradu, javlja Tanjug.

Vezani članci Maska za ventilaciju Šokantni podaci o potrošnji kisika u bolnicama: "Nekad nam je bilo dosta 500 litara, a danas..." Austrijska policija Stopa procijepljenosti je "sramotno niska": Nekoliko dana dijeli ih od proglašavanja karantene za necijepljene

Autobus je zaustavljen na graničnom prijelazu Špiljani. Talijanu je zabranjen ulazak u Srbiju, a ostali putnici upućeni su u samoizolaciiju. Autobus će biti prebačen u Beograd, gdje će biti provedena dezinfekcija, javljaju srbijanski mediji.

Podsjetimo, na današnjoj presici ministar Davor Božinović kazao je na upit novinara kako nema informacija da je jedan talijanski državljanin iz karantene pobjegao u Crnu Goru.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju