Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UMRLO GOTOVO 400 LJUDI

Što se krije iza naglog porasta broja novooboljelih u ovoj velikoj zemlji? U posljednja 24 sata zaraženo više od 13.500 ljudi

Cjepivo, ilustracija
Cjepivo, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
Rusija je izvijestila o 13.510 novih slučajeva koronavirusa u subotu, peti dan naglog porasta s kojim je dnevni broj zaraženih došao do najviše tromjesečne razine.

Podaci o porastu objavljeni su dan nakon što je moskovski gradonačelnik rekao da očekuje vrhunac broja zaraženih u glavnom gradu u lipnju ili srpnju.

Pročitajte i ovo Sidro oštetilo cjevovod Balticconnector Hibridno ratovanje Sigurnost milijarde ljudi je ugrožena: "Znamo što su Rusi razvili za ratovanje pod morem" Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih

S novim slučajevima prijavljenim u protekla 24 sata broj zaraženih u zemlji iznosi 5.193.964. Vladina radna skupina za koronavirus priopćila je da je umrlo još 399 ljudi, što je povećalo broj umrlih u državi na 126.073.

Savezna agencija za statistiku, koja vodi zasebne podatke, objavila je da je Rusija zabilježila oko 270.000 smrtnih slučajeva povezanih s covidom-19 između travnja 2020. i travnja 2021. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene