Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje sve gore

Brojke kod susjeda nekontrolirano rastu: "Radi o opakom, opasnom virusu. Kad god smo mu okrenuli leđa, napadao je jače i ubojitije"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednja 24 sata u Srbiji je na koronavirus testirano 22.824 osoba, od kojih je pozitivno 6089, a 25 osoba je preminulo. Na respiratorima je 128 pacijenata.

Zamjenik direktora Kliničkog centra Niš dr. Radmilo Janković u četvrtak je rekao da očekuje i više od 10.000 novozaraženih dnevno jer je, dodaje, pokrenuta spirala eskponencijalnog rasta koju je teško zaustaviti. Srbija se brzo približava njegovim predviđanjima. Naime, u četvrtak je od ukupno 22.631 testiranih, njih 5.831 je bilo pozitivno, dok su 23 osobe preminule, a na respiratorima je bilo 129 pacijenta.

Pročitajte i ovo Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Najveća COVID bolnica u ovoj zemlji, ona u Batajnici, danas organizira simpozij o koronavirusu na kojem će se govoriti o tome koje su lekcije do sad naučili te s kojim se izazovima sad suočavaju. Direktorica bolnice dr. Tatjana Adžić Vukičević, rekla je da je do sad naučila da se radi o opakom, opasnom virusu i da, kad god smo mu okrenuli leđa, napadao je jače i ubojitije. Poručuje da je cijepljenje jedini izlaz, piše Blic.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene