Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Testirano 17.645 uzoraka

Crni rekord u Srbiji, gotovo 5000 novozaraženih: "Bio sam i na ratištu, ovo se ne može usporediti ni s bombardiranjem 1999."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Srbiji je u posljednja 24 sata zabilježeno čak 4994 slučaja zaraze, a 24 ljudi je preminulo. Na respiratorima je 179 pacijenata.

Danas je u Srbiji oboreno nekoliko rekorda - najviše je novozaraženih, najviše preminulih te najviše testiranih osoba u jednom danu. Testirano je 17.645 uzoraka.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj

Član Kriznog stožera i epidemiolog Predrag Kon kaže da se očekivalo da će se krivulja izravnati barem u Beogradu tijekom ovog tjedna, ali više nije siguran u to. "Beograd je apsolutno najveći centar i tako je od početka", kazao je i dodao kako je moguće da je došlo i do prelijevanja žarišta na druge gradove, prenosi B92.

Kon je ranije danas poručio da već sada srpski zdravstveni sistem ne može funkcionirati te da se trenutačno stanje ne može usporediti ni s ratištem.

"Ovo sada je neusporedivo teže za zdravstveni sistem. Bio sam i na ratištu, preživjeli smo bombardiranje, ali ovo je neusporedivo teže za sustav", naglasio je on na TV Prvoj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene