Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ma bravo!

Splitski taksisti besplatno voze zdravstvene djelatnike: ''Želimo im zahvaliti na svemu''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi iskazali zahvalnost i podršku liječnicima i medicinskom osoblju koji se bore protiv epidemije koronavirusa, splitski taksisti odlučili su im darovati besplatne vožnje za odlazak na posao i povratak kući s posla.

Riječ je o inicijativi Ceha prijevoznika pri Udruženju obrtnika u Splitu i udruženja Žuti taxi Split.

Pročitajte i ovo Željka Karin, ravnateljica NZJZ SDŽ Nitko ih ni ne sprječava Mjere za Torcidu ne vrijede? Mimohod za Vukovar nisu prijavili, nisu se baš nosile ni maske, a svi nadležni peru ruke Veselin Škrabić, predstojnik Klinike za dječje bolesti KBC-a Split Imala astmu Liječnici KBC-a Split o slučaju preminule maturantice: "Vjerojatno je do smrti došlo zbog kroničnih bolesti uz COVID"

"Želimo zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima na svemu što čine za zdravlje i sigurnost naših građana. Svjesni smo da je u ovakvim teškim trenucima svaka pomoć dobrodošla i na ovaj način odlučili smo barem malo olakšati medicinskom osoblju koje se nesebično bori za brojne živote hrvatskih građana.

Zdravstveni djelatnici obavljaju svoj posao profesionalno, savjesno i odgovorno i mi smo im na tome neizmjerno zahvalni", rekao je predstavnik Ceha prijevoznika pri Udruženju obrtnika u Splitu Milivoj Topić.

Napomenuo je da će se sve besplatne vožnje za medicinsko osoblje moći ostvariti isključivo narudžbom preko aplikacije te da mole građane da ne zloupotrebljavaju to i ne oduzimaju prijevoz nekome kome je potrebniji.

Tim putem želimo pomoći onim ljudima koji rade duge sate za dobro svih nas. Ovo je jedna mala gesta i nadamo se da će i ostali taksisti slijediti naš primjer.

Također, naglašavamo da se vozila kojima upravljaju profesionalni vozači dezinficiraju nakon svake vožnje i da su svi vozači opremljeni maskama za dodatnu sigurnost, istaknuo je dopredsjednik splitskog udruženja Žuti taxi Siniša Đapić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene