Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zemlja u karanteni

Španjolac kažnjen zbog "šetnje" kućnih ljubimaca: Policija objavila fotografiju, tvrde da nije jedini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolac je kažnjen u španjolskom gradu Logroño zbog šetanja kućnih ljubimaca. Policija je snimila njegove ljubimce i poručila građanima da takvo što nije dozvoljeno u karanteni.

Španjolac je, naime, šetao s akvarijem centrom španjolskog grada Logroño s dvije ribice u akvariju. Na upit policajaca zašto je na ulici, odgovorio je da ide iz kuće njegove sestre te da je izveo u šetnju njezine kućne ljubimce.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NIZ IZAZOVA Korona ne posustaje: Tomislavov dom na Sljemenu opet je karantena, a razrađuje se i poseban plan uoči nove školske godine Slika nije dostupna velik rast novozaraženih Uvodi se karantena za 300 tisuća stanovnika predgrađa Melbournea

Policija ga je kaznila zbog "šetanja" kućnih ljubimaca. Smatraju da nije ispoštovao mjere karantene u vrijeme epidemije koronavirusa.

"Policajci su ugledali muškarca s akvarijem i kaznili ga zbog nepoštivanja mjera određenih karantenom", napisali su iz policije na Twitteru.

Iz policije navode da ovo nije jedini primjer izgovora koje koriste građani te da su već napisali kazne brojnim građanima. Kako su napisali na društvenoj mreži, bilo je onih koji su se obukli u kostim T-Rexa i tako hodali ulicom, drugi su po ulicama hvatali "nevidljive" zečeve nakon što su im, navodno pobjegli. 

A bilo je i onih koji su morali hitno po neke biljke u obližnji vrt ili odnijeti videoigrice prijatelju u koji je u depresiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene