Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od utorka do 23. prosinca

Slovenija privremeno ublažava mjere: Otvaraju se uslužne djelatnosti i vraća javni prijevoz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sloveniji će od utorka na snagu nastupiti ublažavanje epidemioloških mjera koje će trajati do 23. prosinca.

Glasnogovornik slovenske vlade Jelko Kacin rekao je danas, nakon sastanka vladina tima, da će u utorak u cijeloj Sloveniji doći do ublažavanja nekih epidemioloških mjera, dok će neke mjere biti ublažene samo u četiri regije s boljom epidemiološkom situacijom, piše 24ur.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Slika nije dostupna SITUACIJA JE OZBILJNA Kod susjeda znatni porast broja novozaraženih koronom: Uvode se restrikcije, epidemiolozi objavili nove preporuke

Stoga će do 23. prosinca, uključujući i taj dan, biti otvoreni frizerski saloni, cvjećarnice, autopraonice i kemijske čistionice te će se ponovo moći putovati javnim prijevozom. Osim toga, u četiri će se regije – Središnjoj Sloveniji, Goriškoj, Obalno-kraškoj i Gorenjskoj – za korisnike aplikacije #Ostanizdrav ukinuti restrikcije na kretanje.

Slovenski premijer Janez Janša rekao je da vlada nadzire teret koji je koronavirus stavio na zdravstveni sustav te da će o najnovijim podacima raspravljati u četvrtak pa odlučiti o epidemiološkim mjerama koje će biti na snazi oko Božića i Nove godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene