Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Epidemiološki sigurna zemlja

Slovenija nas ostavlja na zelenoj listi, glasnogovornik slovenske vlade: "Hrvatska će zatvoriti noćne klubove i diskoteke"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornik slovenske vlade Jelko Kacin napisao je na Twitteru da Hrvatska ostaje na popisu epidemiološki sigurnih zemalja.

Glasnogovornik slovenske vlade Jelko Kacin na svom je Twitteru objavio kako je hrvatska Vlada, po uzoru na Sloveniju, odlučila zatvoriti noćne klubove, zbog čega će Hrvatska ostati na zelenoj listi epidemiološki sigurnih zemalja. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon jutrošnjeg kaosa Stanje na graničnom prijelazu Karavanke iz Slovenije u Austriju polako se normalizira, kolona je sad manja od kilometra Slika nije dostupna Uživao na Kvarneru Glasnogovornik slovenske vlade odmorio se u svojoj vili na Krku pa po povratku u domovinu zaprijetio crvenom listom

Istovremeno, Kacin je slovenskim turistima u Hrvatskoj poručio da budu oprezni i ne odlaze na masovna okupljanja i tako riskiraju. Dodao je da će slovenska strana i dalje pažljivo pratiti stanje u Hrvatskoj.

U Sloveniji je u posljednja 24 sata potvrđeno 15 novih slučajeva zaraze koronavirusom, objavila je u utorak slovenska vlada, koja za sada Hrvatsku neće skinuti s liste epidemiološki sigurnih država.

Time se broj ukupno potvrđenih zaraza od početka epidemije povećao na 1600. Do sada je među zaraženima bilo 111 smrtnih slučajeva, a trenutačno je u bolnici osam bolesnika koji se liječe od COVID-19, objavilo je ministarstvo zdravstva.

U Sloveniji je jedno od posljednjih žarišta Maribor, gdje je među liječnicima u tamošnjoj bolnici dosad potvrđeno već sedam slučajeva.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene