Aleksandar i Danilo Vučić
Aleksandar i Danilo Vučić Foto: Instagram

Sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, pozitivan je na koronavirus.


Aleksandar Vučić je na svojem službenom Instagram profilu objavio da je njegov sin Danilo pozitivan na koronavirus. Zbog kliničke slike je primljen na Infektivnu kliniku u Beogradu.

Vezani članci Popuštanje mjera u Sloveniji - 1 Slovenija bez novih pozitivnih slučajeva, preminula jedna oboljela osoba. Na snazi nova pravila za ulazak u zemlju Koronavirus u Rusiji Crni rekord u Rusiji: Od jučer umrle 174 oboljele osobe, broj smrtnih slučajeva narastao na 3800

"Kad je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvijenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobijedit ćeš to. Voli te tata, svi te volimo", napisao je Aleksandar Vučić.

Vučić je nedavno govorio o tome da njegov sin Danilo i kćerka Milica volontiraju otkako je proglašena epidemija. Na jednoj od konferencija za novinare kazao je da njegova djeca umirovljenicima nose hranu i neophodne namirnice.

Premijerka Ana Brnabić je ranije ovog tjedna u emisiji "Ćirilica" komercijalne provladine TV Happy pokazala fotografiju Vučićeve kćeri Milice i sina Danila kako kao rade kao volonteri tijekom epidemije koronavirusa.

"Donijela sam jednu fotografiju, ovo ne zna predsjednik, šef, ubit će me vjerojatno. Evo, ovo su njegova djeca, Danilo i Milica, koji rade kao volonteri", rekla je Brnabić.

Vučić je sredinom ožujka, odgovarajući na pitanje zašto aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) imaju zaštitne maske dok u zemlji vlada nestašica maski, rekao: “Evo, moj sin i kćer su danas opskrbili obitelji 11 umirovljenika bez maske.”

Na fotografiji koju je Brnabić pokazala Danilo i Milica imaju maske. Danilo Vučić (22) najstariji je od troje Vučićeve djece.

Jedno od pitanja koje se pojavilo na društvenim mrežama nakon Vučićeve objave je da li će predsjednik Srbije sada morati i samoizolaciju od 28 dana, što je jedna od mjera propisanih u Srbiji tijekom pandemije koronavirusa, te da li će biti testiran na virus.(Hina,M.V.)