Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primljen u Infektivnu kliniku

Vučićev sin pozitivan na koronavirus: "Moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, pozitivan je na koronavirus.

Aleksandar Vučić je na svojem službenom Instagram profilu objavio da je njegov sin Danilo pozitivan na koronavirus. Zbog kliničke slike je primljen na Infektivnu kliniku u Beogradu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog pooštravanja mjera Prosvjedi u Beogradu i Novom Sadu: U srijedu ozlijeđene najmanje 42 osobe, uhićeni deseci prosvjednika Slika nije dostupna Na Twitteru Kosor oštro odgovorila srpskom predsjedniku: "Zločinac mu je organizirao skupove. Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever"

"Kad je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvijenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobijedit ćeš to. Voli te tata, svi te volimo", napisao je Aleksandar Vučić.

Vučić je nedavno govorio o tome da njegov sin Danilo i kćerka Milica volontiraju otkako je proglašena epidemija. Na jednoj od konferencija za novinare kazao je da njegova djeca umirovljenicima nose hranu i neophodne namirnice.

Premijerka Ana Brnabić je ranije ovog tjedna u emisiji "Ćirilica" komercijalne provladine TV Happy pokazala fotografiju Vučićeve kćeri Milice i sina Danila kako kao rade kao volonteri tijekom epidemije koronavirusa.

"Donijela sam jednu fotografiju, ovo ne zna predsjednik, šef, ubit će me vjerojatno. Evo, ovo su njegova djeca, Danilo i Milica, koji rade kao volonteri", rekla je Brnabić.

Vučić je sredinom ožujka, odgovarajući na pitanje zašto aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) imaju zaštitne maske dok u zemlji vlada nestašica maski, rekao: “Evo, moj sin i kćer su danas opskrbili obitelji 11 umirovljenika bez maske.”

Na fotografiji koju je Brnabić pokazala Danilo i Milica imaju maske. Danilo Vučić (22) najstariji je od troje Vučićeve djece.

Jedno od pitanja koje se pojavilo na društvenim mrežama nakon Vučićeve objave je da li će predsjednik Srbije sada morati i samoizolaciju od 28 dana, što je jedna od mjera propisanih u Srbiji tijekom pandemije koronavirusa, te da li će biti testiran na virus.(Hina,M.V.)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene