Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROSVJEDUJU PROTIV CENZURE

Vidović Krišto objavila imovinsku karticu, pa održala konferenciju za novinare o (ne)slobodi medija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto objavila je imovinsku karticu, a potom pred novinarima iz nekoliko redakcija održala konferenciju za novinare o (ne)slobodi medija.

Karolina Vidović Krišto koja je u Sabor ušla na listi Domovinskog pokreta u imovinskoj kartici navodi da je po struci magistrica novinarstva te da nije niti u jednoj političkoj stranci.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić manevar s imovinom Turudićeva supruga kupila čak 160.000 kvadrata zemljišta: Prije njegove kandidature za šefa DORH-a sve prebacili djeci Ivan Turudić Novi glavni državni odvjetnik Što sve ima Turudić: Stan od 120 kvadrata, auto od 67.000 eura, zarađuje i od liječnika, a sad mu plaća drastično raste

Kao saborska zastupnica navela je da prima plaću od 20.425 kuna netto. Pod stavkom "primici koji se ne smatraju dohotkom i primici na koje se ne plaća porez na dohodak" prijavila je 1500 kuna.

Njezin suprug radi u MORH-u i prima plaću od 9280 kuna netto. Ima kredit od 577.806 kuna i mjesečnu ratu od 3370 kuna.

U imovinskoj kartici, Krišto je navela dvije nekretnine. Obje glase na njezinog supruga. Prva nekretnina je kuća u Zagrebu, od 332 kvadrata, procjenjene vrijednosti od 2,5 milijuna kuna.

Druga nekretnina je stan od 59 kvadrata u Novom Zagrebu, koji također glasi na supruga, a vrijedan je 620.000 kuna.
Na supruga glasi i automobil VW Touran 2.0 TDI koji vrijedi 80.000 kuna.

U imovinskoj kartici Krišto navodi i štednju od 10.790 eura, dok joj suprug ima štednju od 9900 eura.

"Maske ne djeluju"

Krišto je u petak prijepodne održala konferenciju za medije na temu (Ne)slobode medija u vrijeme širenja koronavirus.

Na konferenciji za novinare govorila je i internistica Lidija Gajski.

"Znate li da test može biti pozitivan a da niste zaraženi? Znate li da je broj umrlih jednak onom proteklih godina? Znate li da su na vrhuncu krize bolnice bile prazne? Znate li da su maske pogubne za psihoemocionalni razvoj djece? Znate li da širom svijeta znanstvenici traže ukidanje mjera?

Ako niste znali za ovo, onda se potpuno neupućeni. Ustav jamči slobodu izražavanja i slobodu medija. Koronakriza nije trivijalna tema, već fenomen koji iz temelja mijenja naše živote na gore. Mediji moraju prestati širiti propagandu ", kazala je.

Profesor Valerije Vrček kazao je kako su serološki testovi roba s greškom. "Lažno negativni rezultati idu do 40 posto. Provjerite sami. Nijedan komercijalni test nije validiran od nijedne mjerodavne institucije za testiranje asimptomatskih ljudi. Svakodnevna izvješća kojima se siluje javnost su fejk brojevi kojima se može manipulirati", kaže.

Imunolog Srećko Sladoljev kazao je da maske ne djeluju i da je to sada i potvrđeno. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene