Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška financijska situacija

Ruski ugostitelji skinuli se goli da bi upozorili na probleme zbog pandemije: ''Mnogi su nas poduprli"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog koronavirusa mnogim ugostiteljima je zabranjen rad, pa su u Rusiji na tešku financijsku situaciju upozorili zanimljivom kampanjom i fotografirali se – nagi.

Konobari i konobarice u Rusiji zanimljivom kampanjom su odlučili upozoriti na probleme koje je ugostiteljima izazvala pandemija koronavirusa. Naime, oni su se slikali potpuno goli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teška situacija Problemi s delta varijantom: Dva najveća grada im bilježe rekordan broj umrlih Slika nije dostupna Skoro 10 tisuća slučajeva Moskvu zahvatio novi val koronavirusa: Većina bolesnika ima indijski soj

Kampanja je naišla na velik odjek u javnosti, i to ne samo u Rusiji. Ruski predsjednik Vladimir Putin im je ipak dopustio da otvore restorane idući tjedan, no to će moći samo ugostitelji s vanjskim terasama.

''Mislili smo da ćemo, čak i ako budemo izgledali poput idiota ili probisvijeta, barem probati učiniti nešto. U samo dva dana sve smo isplanirali i napravili. Imamo velik tim 35 ljudi od čega je njih 20 sudjelovalo u ovoj kampanji. Masovno smo distribuirali naše fotografije, a kako puno značimo u ruskoj ugostiteljskoj struci, mnogi su nas poduprli'', kaže vlasnik lanca restorana u Rusiji Artur Galajčuk

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene