Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Srbiji

Rodilja preminula od COVID-a, nije imala drugih bolesti: "Korona je pokazala svu nepredvidivost"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Srbiji je danas ujutro preminula rodilja nakon komplikacija s koronavirusom. Prije nekoliko dana rodila je djevojčicu carskim rezom.

U Kliničkom centru u Nišu preminula je 23-godišnjakinja koja je prije nekoliko dana zbog komplikacija s koronavirusom morala roditi na carski rez.

"Žena koja je bila bez ikakvih drugih bolesti u devetom mjesecu trudnoće zarazila se koronom, zbog čega je primljena u UKC Niš. Nakon carskog reza donijela je na svijet djevojčicu tešku 3,4 kilograma, ali je odmah vraćena na intenzivnu njegu. I kada se činilo da njezino stanje ide k laganom oporavku, korona je pokazala svu nepredvidivost koja prati ovu bolest – noćas su joj se parametri naglo pokvarili", navodi se u priopćenju, kako prenosi Nova.rs.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna iz minute u minutu Raste broj pacijenata na respiratorima. Pogledajte kakvo je stanje u vašoj županiji

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna konferencija za medije Beroš zaprijetio zdravstvenim djelatnicima: "Tko se neće cijepiti ili testirati, neće dobiti plaću"

Iz Kliničkog centra su objasnili da je rodilja bila i na respiratoru, ali je nakon više reanimacija jutros izgubila bitku za život. Njezino se zdravstveno stanje pogoršalo isključivo zbog zaraze COVID-om.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene