Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavila civilna zaštita

U Hrvatskoj se testirati možete na više od 6400 mjesta, pogledajte detaljan popis svih laboratorija

Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo je popis laboratorija u kojima se građani mogu testirati na COVID-19.

Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je u petak detalje uvođenja digitalnih COVID potvrda u javne ustanove i državne institucije.

Pročitajte i ovo Ilustracija SUŽIVOT S KORONAVIRUSOM Stožer objavio najnovije podatke, preminule su još tri osobe: Provjerite stanje po županijama Ilustracija KORONAVIRUS U HRVATSKOJ Stožer objavio najnovije podatke, preminula još jedna osoba: Pogledajte stanje po županijama

Od 16. studenog uvodi se i mjera obveznog testiranja prilikom dolaska na posao za dužnosnike, državne i javne službenike te zaposlenike ustanova i trgovačkih društava čiji su osnivači Republika Hrvatska, županije, gradovi i općine. Osobe na koje se ova odluka odnosi morat će se testirati najmanje dva puta tjedno.

Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo je detaljan popis 6407 laboratorija i testnih mjesta na kojima se građani mogu testirati.

To je popis zdravstvenih ustanova i laboratorija koji obavljaju COVID testiranja i upisuju ih u Centralni registar COVID-19 testiranja koji se koristi kao referentni sustav za izdavanje EU digitalnih COVID potvrda. Detaljan popis laboratorija možete pogledajte ovdje.

Svi koji se testiraju u nekom od navedenih laboratorija ili ustanova mogu dobiti EU digitalnu COVID potvrdu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene