Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za lakše bolesnike

Ravnatelj bolnice Sestara milosrdnica otkrio kako to da se otvara Arena, a šatori pred bolnicama još nisu puni

Mario Zovak u Areni
Mario Zovak u Areni DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Andrija Jarak razgovarao je s Marijom Zovakom - 4 Andrija Jarak razgovarao je s Marijom Zovakom - 4 Foto: DNEVNIK.hr Andrija Jarak razgovarao je s Marijom Zovakom - 3 Andrija Jarak razgovarao je s Marijom Zovakom - 3 Foto: DNEVNIK.hr Mario Zovak u Areni Mario Zovak u Areni Foto: DNEVNIK.hr +0 Andrija Jarak razgovarao je s Marijom Zovakom - 1 Galerija 1/4 >>
Zlu ne trebalo - za prihvat pacijenata je spremna i zagrebačka sportska dvorana Arena. Primat će Covid-19 pozitivne, ali one koji nisu u teškom stanju.

Zašto se Arena sada osposobljava, ako još nisu napunjeni ni šatori ispred KB Dubrava pitao je ravnatelja bolnice Sestara milosrdnica, Maria Zovaka reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Slika nije dostupna PRIPAZITE Zagreb ima novo radno vrijeme cijepnih punktova: Posebna obavijest za sve koji su već ranije naručeni u starom terminu

"Nadamo se da niti jedan pacijent neće uči ovdje, ali spremni smo i na to", kaže Zovak te dodaje da je cilj centra rasterećenje drugih bolnica.

"Štari nisu puni. O njima se raspravlja, sjajno su opremljeni", rekao je Zovak te dodao kako bi u njima bili smješteni pacijenti s težim oblikom bolesti. Arena će biti spremna za prijem pacijenata u četvrtak. 

Ravnatelj kaže i da je hladni pogon u bolnici smanjen, ali svi kojima je pomoć neodgodivo potrebna je i dobivaju. "Moramo sačuvati ljude koji trebaju pomoć", rekao je.

U stacionaru u Areni "koorcinacija će biti sjajna kad krene s radom", rekao je te dodao kako će u Areni raditi primarno djelatnici KBC-a Sestre milosrdnice.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene