Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči Dana sjećanja

Produljena mjera kojom se ograničavaju okupljanja, ali uz jednu iznimku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nacionalni stožer civilne zaštite produljio je odluku o zabrani većih okupljanja, ali uz iznimku koja se odnosi na okupljanja povodom spomendana, praznika i blagdana.

Odluka kojom se zabranjuje okupljanje više od 50 ljudi na jednom mjestu produljuje se do 30. studenog, objavio je Nacionalni stožer civilne zaštite.

Pročitajte i ovo Boris Jokić - 2 STARO NORMALNO Boris Jokić za Dnevnik Nove TV o ukidanju mjera: "Važno je da se ne podijelimo sad kad su maske pale. Morat ćemo se ponovno naučiti družiti" Slika nije dostupna KORONA I DALJE VREBA Njemačka ukinula većinu mjera. Kina ima najveći broj zaraza od početka pandemije: Stanovnici sve frustriraniji

U odluci je donesena i jedna iznimka koja se odnosi na okupljanja organizirana povodom blagdana, spomendana i neradnih dana. Odluka na snagu stupa 10. studenog, a donesena je uoči obilježavanja Dana sjećanja u Vukovaru.

O koloni sjećanja bilo je riječi i na konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite. Krunoslav Capak, ravnatelj HZJZ-a, kazao je da će se obilježavanje Dana sjećanja ''sasvim sigurno održati''.

''Svi oni elementi koji se događaju 18. studenog u Vukovaru će se sigurno održati, međutim s jednim minimalističkim pristupom sukladno epidemiološkoj situaciji'', poručio je.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene