Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OŠTAR ODGOVOR

Procurila informacija da se britanski premijer Johnson zbog posljedica korone za šest mjeseci povlači s te funkcije, oglasio se njegov ured

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Downing street je u utorak morao opovrgnuti navode punca Dominica Cummingsa, britanskog političkog stratega i Johnsonovog glavnog savjetnika, da će se Boris Johnson za šest mjeseci povući s funkcije britanskog premijera iz zdravstvenih razloga.

Prema pisanju britanskih medija, Humphry Wakefield, punac Johnsonovog savjetnika navodno je posjetitelju njegova dvorca rekao da Johnson još uvijek pati od dugoročnih posljedica zaraze koronavirusom.

Pročitajte i ovo Boris Johnson Nikako da se sjeti Boris Johnson ne može se sjetiti šifre za mobitel u kojem se kriju važne informacije, stručnjaci doskočili njegovoj zaboravljivosti Boris Johnson Zabave ga koštale Bivši britanski premijer prevario javnost i parlament: Prijeti mu suspenzija

84-godišnji Wakefield otac je novinarke Mary Wakefiled, udane za Johnsonova savjetnika. Wakefield je Johnsonovo zdravstveno stanje usporedio s ozlijeđenim konjem kojeg se tjera na rad pa će zbog toga biti trajno hrom, piše Daily Mail.

"Ako natjerate konja na prerani rad, nikad se neće oporaviti" kazao je Wakefield. Iz Johnsonova ureda su poručili kako je to "totalna glupost".

Inače, Boris Johnson proveo je više od tjedan dana u bolnici, uključujući boravak u intenzivnoj njezi početkom travnja. Mnogi preboljeli govore o trajnim posljedicama koje još uvijek osjećaju i mjesecima nakon izlaska iz bolnice i oporavka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene