Koronavirus, ilustracija - 8
Koronavirus, ilustracija - 8 Foto: DNEVNIK.hr

U posljednja 24 sata u Hrvatskoj je od koronavirusa preminulo 11 osoba, što je najveći broj od početka epidemije. Među njima je i 39-godišnja žena.


Manji broj novih slučajeva zaraze koronavirusom u Hrvatskoj u ponedjeljak, njih 393, ipak ne daje razloga za veselje jer je već uobičajeno da početkom tjedna broj bude manji zbog manje testiranja vikendom. Ono što je pogoršalo današnje izvješće Nacionalnog stožera jest podatak da je u posljednja 24 sata preminulo 11 osoba, najviše od početka epidemije. Još je gore što je među preminulima ženska osoba 1981. godište.

Vezani članci Na tržnici u Biškeku prodaje se sušeni korijen biljke Aconitum soongaricum kojom u Kirgistanu liječe COVID Ministar popio biljni tonik, tvrdi da teški COVID liječi za tri dana. Stručnjakinja upozorava: "Otrovan je i u najmanjim količinama" Koronavirus, ilustracija Zabilježeno 2627 novozaraženih, karlovačka bolnica od ponedjeljka radi samo za hitne i onkološke pacijente

"Radi se o bolesnici koja se od ranije liječila od teških autoimunih bolesti. U Kliničku bolnicu Dubrava premještena je iz druge zdravstvene ustanove 14. 10. 2020. zbog upale pluća uzrokovane virusom SARS CoV-2", odgovorio nam je ravnatelj KB-a Dubrava, prof. dr. sc. Srećko Marušić.

Preminula žena najmlađa je žrtva COVID-19 u Hrvatskoj do sada.

Prije nešto više od mjesec dana u riječkom KBC-u preminuo je 42-godišnji muškarac i do danas je bio najmlađa osoba koja je podlegla posljedicama zaraze.