Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najmlađa žrtva korone

Šef KB-a Dubrava: "Preminula 39-godišnjakinja bolovala je od autoimunih bolesti"

Koronavirus, ilustracija - 8
Koronavirus, ilustracija - 8 Foto: DNEVNIK.hr
U posljednja 24 sata u Hrvatskoj je od koronavirusa preminulo 11 osoba, što je najveći broj od početka epidemije. Među njima je i 39-godišnja žena.

Manji broj novih slučajeva zaraze koronavirusom u Hrvatskoj u ponedjeljak, njih 393, ipak ne daje razloga za veselje jer je već uobičajeno da početkom tjedna broj bude manji zbog manje testiranja vikendom. Ono što je pogoršalo današnje izvješće Nacionalnog stožera jest podatak da je u posljednja 24 sata preminulo 11 osoba, najviše od početka epidemije. Još je gore što je među preminulima ženska osoba 1981. godište.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zatraženo izvješće Ministarstvo tražilo očitovanje iz KB Dubrava, novi predsjednik Upravnog vijeća tvrdi: "Samo mali dio respiratora ostao je bez struje, nitko nije bio ugrožen" Slika nije dostupna Nakon šokantnih objava Stigli nalazi inspekcije u KB-u Dubrava: Vlada smijenila Upravno vijeće bolnice

"Radi se o bolesnici koja se od ranije liječila od teških autoimunih bolesti. U Kliničku bolnicu Dubrava premještena je iz druge zdravstvene ustanove 14. 10. 2020. zbog upale pluća uzrokovane virusom SARS CoV-2", odgovorio nam je ravnatelj KB-a Dubrava, prof. dr. sc. Srećko Marušić.

Preminula žena najmlađa je žrtva COVID-19 u Hrvatskoj do sada.

Prije nešto više od mjesec dana u riječkom KBC-u preminuo je 42-godišnji muškarac i do danas je bio najmlađa osoba koja je podlegla posljedicama zaraze. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene