Veći broj ljudi družio se i zabavljao i ove subote na zagrebačkom Jarunu i kod HNK-a. Zabava je pak na oba mjesta eskalirala, pa su izbile dvije tučnjave zbog kojih je na teren izašla policija.

Galerija


Mladi u Zagrebu su i subotnju večer proveli družeći se na Jarunu i kod Hrvatskog narodnog kazališta. Ovog su vikenda pak zabilježena i dva incidenta, odnosno dvije tučnjave.

Vezani članci Anamarija Kljajić Policija moli za pomoć: U mjestu Velika nestala 22-godišnja Anamarija Kljajić Vitomir Lučić, načelnik Postaje prometne policije Osijek Od ponoći traje akcija policije Speed Marathon, načelnik osječke policija otkrio gdje vozači više griješe

Iz zagrebačke su nam policije potvrdili da su intervenirali na Jarunu oko 3:30, no do dolaska policije na mjesto tučnjave potencijalni sudionici već su se razišli.

A nešto ranije, oko 1 sati, šake su letjele i kod HNK. U toj je tučnjavi jedna osoba lakše ozlijeđena, a sve okolnosti još se utvrđuju, kažu iz policije. Zasad nije poznato koliko je osoba sudjelovalo u objema tučnjavama.