U eksploziji u obiteljskoj kući na adresi Kozari put IV. 193, u subotu je lakše ozlijeđena 84-godišnja vlasnica. Prevezena je u Kliniku za traumatologiju, doznaje se iz zagrebačke policije i gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Galerija


Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba je dojavu o eksploziji zaprimila oko 12 sati. Uslijed detonacije nastala su značajna oštećenja na objektu, a jednoj je osobi pružena hitna medicinska pomoć, izvijestio je zagrebački Ured za upravljanje hitnim situacijama. 

Vezani članci Srpska policija, ilustracija Jako joj se žurilo: Hrvatica (32) vozila autocestom kroz Srbiju 185 kilometara na sat Vitomir Lučić, načelnik Postaje prometne policije Osijek Od ponoći traje akcija policije Speed Marathon, načelnik osječke policija otkrio gdje vozači više griješe

U intervenciji je sudjelovalo 15 vatrogasaca i četiri vatrogasna vozila.

Osim vatrogasaca, na terenu su izašli i PU zagrebačka, Elektra Zagreb, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Eksplozija u Zagrebu - 1
Eksplozija u Zagrebu (Foto: Vatrogasna postaja Zagreb)

Kako se doznaje, vjerojatno se radi o eksploziji plina. 

"Ja bio u kupaoni, prao ruke. Mislio sam potres, kuća se tresla. Ja vani izletio, toliko je bilo. Baka je bila stara 70 i nešto godina. Samo je malo kosa ovako izgorila, drugo ništa", rekao je susjed.