Premijer Andrej Plenković obavio je u utorak testiranje na prisutnost koronavirusa i nalaz je negativan, potvrđeno je večeras iz Vlade.

Galerija


"Predsjednik Vlade Andrej Plenković obavio je danas testiranje na prisutnost koronavirusa. Nalaz je negativan", rekao je Hini glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Vezani članci Koronavirus u BiH, ilustracija Novi podaci iz susjednih zemalja: U Srbiji od koronavirusa preminulo još devet osoba, u BiH umrlo petero ljudi Petar Škorić Prvi čovjek splitskog HDZ-a nakon objave da ima koronu: "Učinio sam sve da nikoga ne ugrozim. Ovo što je negdje rečeno, to su neka insajderska podmetanja"

Premijer Plenković testirao se na prisutnost koronavirusa jer je jučer bio na sastanku s ministricom Blaženkom Divjak kojoj je danas određena mjera samoizolacije.

Plenković je jučer predsjedao šestom sjednicom Nacionalnog vijeća za uvođenje eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj, a na tom sastanku sudjelovala je i ministrica Blaženka Divjak koja je danas u konzultacijama s epidemiolozima dobila uputu o samoizolaciji i testiranju na koronavirus.

Plenković se testirao, kako je u ranijoj današnjoj izjavi rekao glasnogovornik Vlade, s obzirom na odgovornu dužnost koju obnaša.

Negativan je i nalaz ministrice Divjak.