Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ODGOVORNA DUŽNOST

Potvrdili iz Vlade: Andrej Plenković negativan je na koronavirus

Andrej Plenković
Andrej Plenković DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Andrej Plenković Galerija 1/1 >>
Premijer Andrej Plenković obavio je u utorak testiranje na prisutnost koronavirusa i nalaz je negativan, potvrđeno je večeras iz Vlade.

"Predsjednik Vlade Andrej Plenković obavio je danas testiranje na prisutnost koronavirusa. Nalaz je negativan", rekao je Hini glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Pročitajte i ovo Ivica Lovrić (Foto: Dnevnik.hr) što od ponedjeljka? Grad Zagreb nastavlja rat s Divjak: ''Škole ne trebaju slijediti njezine usmene upute, nisu u skladu s preporukama'' Slika nije dostupna NAKON NOVE ODLUKE VLADE Oštar odgovor sindikata: "Ministrica vrijeđa rad učitelja i šalje poruku da se i bez učenja može završiti razred"

Premijer Plenković testirao se na prisutnost koronavirusa jer je jučer bio na sastanku s ministricom Blaženkom Divjak kojoj je danas određena mjera samoizolacije.

Plenković je jučer predsjedao šestom sjednicom Nacionalnog vijeća za uvođenje eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj, a na tom sastanku sudjelovala je i ministrica Blaženka Divjak koja je danas u konzultacijama s epidemiolozima dobila uputu o samoizolaciji i testiranju na koronavirus.

Plenković se testirao, kako je u ranijoj današnjoj izjavi rekao glasnogovornik Vlade, s obzirom na odgovornu dužnost koju obnaša.

Negativan je i nalaz ministrice Divjak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene