Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije bio u kninu

Prvi čovjek splitskog HDZ-a nakon objave da ima koronu: "Učinio sam sve da nikoga ne ugrozim. Ovo što je negdje rečeno, to su neka insajderska podmetanja"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a, pozitivan je na koronavirus.

Predsjednik splitskog HDZ-a, Petar Škorić, pozitivan je na koronavirus. Iako se pojavila informacija da je bio na proslavi Oluje u Kninu, Škorić je to demantirao.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

"Dragi prijatelji, nakon pojave blažih simptoma uoči Dana pobjede otkazao sam planirani odlazak u Knin i javio se epidemiologu i podvrgnuo testiranju na koronavirus koji je pozitivan.

Dobro se osjećam te osim blaže temperature prva dana za sada nemam nikakvih drugih simptoma. Prema uputama epidemiologa prijavio sam kontakte koje sam imao 48 sati prije pojave prvih simptoma i osobno o tome obavijestio sve te osobe.

Budući sam na godišnjem odmoru s obitelji i kontakt sam imao s vrlo malim brojem osoba odlučio sam samoizolaciju i borbu s covidom 19 provesti u miru, u krugu najmilijih, bez nepotrebnog uznemiravanja obitelji i poznanika.

Bez obzira što se osjećam dobro i trenutno nemam nikakvih simptoma bolesti pozivam sve da ovu bolest ne doživljavaju olako i da se pridržavate svih mjera kako bi smanjili širenje virusa.", napisao je Škorić na svom Facebooku.

Škorić isprva nije htio potvrditi da je bolestan, a zbog njegove šutnje navodno je nezadovoljan i dio splitskih HDZ-ovaca.

Neki od njih neslužbeno kažu da je u stranci zavladala nevjerica nad činjenicom da Škorić o bolesti nije obavijestio ni njih, nego su o tome morali doznati posredno, pa provjeravati kod njega.

"Imali smo sjednicu predsjedništva splitskog ogranka, doduše tjedan dana ranije i doduše s maskama, ali bilo bi korektno da se nismo morali raspitivati uokolo. Pobogu, ne radi se ni o kakvoj sramoti. Na društvenim mrežama on svakodnevno objavljuje i puno manje važne stvari", kazao je jedan splitski HDZ-ovac za Tportal.

"Učinio sam sve da nikoga ne ugrozim"

Predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić u razgovoru za DNEVNIK.hr rekao je kako je o pozitivnom nalazu na koronavirus obavijestio najbliže suradnike i u gradu i u stranci.

Naglasio je kako nema informaciju da mu itko iz splitskog HDZ-a zamjera zbog načina na koji su doznali da je pozitivan. 

„Da imam COVID javio sam i gradonačelniku i dopredsjednicima. Učinio sam sve da nikoga ne ugrozim. Nitko mi nije izrazio nezadovoljstvo, meni osobno, niti imam informaciju da je netko to učinio. A ovo što je negdje rečeno, to su neka insajderska podmetanja čemu nije ni mjesto ni vrijeme u ovakvoj situaciji u kojoj čovjek treba imati mir. To je deplasirano i nepotrebno. Oni koji su trebali znati, znaju“, rekao nam je Škorić i dodao da se osjeća odlično.

„Da nemam pozitivan nalaz na COVID-19, vjerojatno bih sad bio negdje u šetnji. Dva dana sam imao samo blagu temperaturu“, rekao je.
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene