Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tomaševića nitko nije obavijestio

Patrijarh Porfirije pozitivan na koronu, s njim se družili i članovi Vlade. Dnevnik Nove TV doznaje da se premijer testirao i kakav je nalaz

Aktualno Galerija Patrijarh Porfirije - 1 Patrijarh Porfirije - 1 Foto: DNEVNIK.hr Patrijarh Porfirije - 2 Patrijarh Porfirije - 2 Foto: DNEVNIK.hr Patrijarh Porfirije - 3 Patrijarh Porfirije - 3 Foto: DNEVNIK.hr Patrijarh Porfirije - 4 Patrijarh Porfirije - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Patrijarh Porfirije - 5 Galerija 1/5 >>
Svega nekoliko dana nakon što je u Zagrebuna domjenku SNV-a bio sa predstavnicima Vlade, Sabora, ministrima te gradonačelnikom Tomaševićem, patrijarh Porfirije testirao se pozitivnim na koronavirus.

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije pozitivan je na koronavirus. Iz Srpske pravoslavne crkve priopćili su kako ima blage simptome te će sljedeće dane provesti na kućnom liječenju.

Pročitajte i ovo Koronavirus, ilustracija - 1 KORONAVIRUS U HRVATSKOJ Stožer objavio najnovije podatke: Preminulo 11 ljudi Slika nije dostupna korona u hrvatskoj Stožer napokon objavio dobre vijesti, pogledajte stanje po županijama

U Banjoj Luci sa srbijanskim čelnicima, u Zagrebu na misi i na domjenku Srpskog narodnog vijeća. Maska je tada patrijarhu Porfiriju ostala negdje po strani, ali je zato stigao pozitivan test. Ima blage simptome i propisana mu je terapija.

Preporuku da smanji broj kontakata dobio je Milorad Pupovac koji se s Porfirijem družio i u Banjoj Luci i Zagrebu.

Premijer se testirao

Premijer, predsjednik Sabora i članovi Vlade koji su bili na domjenku cijepljeni su ili su preboljeli, pa u izolaciju ne moraju. Ipak, kako doznaje Dnevnik Nove TV, premijer se u utorak po povratku s juga Hrvatske testirao na COVID. Test je negativan.

Na domjenku je bio i gradonačelnik Zagreba: ''Nije mi se nitko javio oko toga. Kad je to bilo, u četvrtak? Danas je već utorak. U svakom slučaju, moje zdravlje je dobro'', iznenađen je Tomislav Tomašević.

Od COVID-a je preminuo Porfirijev prethodnik, patrijarh Irinej. On se pak zarazio na masovnom pogrebu mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, koji je također preminuo od posljedica koronavirusa.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene