Papa Franjo s maskom - 1
Papa Franjo s maskom - 1 Foto: Afp

Papa Franjo se u srijedu cijepio protiv koronavirusa, prvog dana kampanje cijepljenja u Vatikanu, otkrila su dva njemu bliska novinara.


Novinari argentinskog dnevnog lista La Nacion i isusovačkog tjednika America, dvojica prijatelja 84-godišnjeg Franje, tvrde da se on cijepio u srijedu u dvorani Pavla VI. u Vatikanu, prenosi agencija France Presse.

Vezani članci Milorad Dodik (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) Dodik će od Vučića tražiti dio cjepiva na poklon: "Ne znamo kad će stići naručeno. To nije pošteno prema BiH i njezinim građanima" Umirovljenica koja se prva u Hrvatskoj cijepila, primila i drugu dozu - 1 Primila i drugu dozu: Prabaka Branka prva se cijepila u Hrvatskoj i jedva dočekala docjepljivanje

Sveta Stolica još nije potvrdila te napise. Glasnogovornik Matteo Bruni ranije je najavio početak kampanje cijepljenja oko 5000 stanovnika i zaposlenika Vatikana.

Sam Franjo je u nedjelju na televiziji rekao da je dogovorio cijepljenje, protivljenje tom činu nazvao je "suicidalnim poricanjem", a cijepljenje "etičnim izborom" za zaštitu tuđih života.