Novo radno vrijeme zagrebačkih tržnica je od 8 do 13, a Grad je objavio i koje sve od danas rade.

Galerija


Sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite o ponovnom otvaranju tržnica na otvorenom, i Grad Zagreb otvorio je svoje. 

Vezani članci Cijepljenje, ilustracija (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Na sjednici VNS-a razgovarali i o obveznom cijepljenju: "Moramo učiniti sve da se protiv korone cijepi najveći broj građana" Noćni provod - 2 Splitska policija u subotu kontrolirala kafiće i klubove, obišli su ih 163 i provjerili drže li se mjera Stožera

Novo radno vrijeme tržnica u Zagrebu je od 8:00 do 13:00, objavili su u Gradu. Radit će tržnice Dolac, Utrina, Jarun, Prečko, Gajnice, Trešnjevka, Kvatrić, Špansko, Volovčica, Dubec, Trnsko, Botinec, Vrapče, Sesvete i Kustošija.

Otvorena je i drive-in tržnica na Žitnjaku. Tamo je u u četvrtak ujutro bio i gradonačelnik Milan Bandić.

"Naši OPG-ovci posljednjih nekoliko dana gubili su živce, danas im je lakše. Pozivam ih da dođu u što većem broju, da prodaju svoje proizvode kako bi prije Uskrsa zaradili koju kunu", rekao je Bandić. 

Najavio je i da bi od petka trebale proraditi tri ribarnice, na Dolcu, Trešnjevci i Utrinama, ali i da se radi na postavljanju pleksiglasa kako bi se na tržnicama mogli prodavati i mliječni proizvodi. 

Prema odluci Nacionalnog stožera, od danas i trgovine imaju novo radno vrijeme, iduća tri dana radit će do 20 sati.