Ivan Vrkić i Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL)
Ivan Vrkić i Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Osječki gradonačelnik susreo se sa susjedom koji je zaražen koronavirusom pa se prije pet dana samoizolirao i u utorak obavio kontrolni test koji je pokazao da je negativan.


Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić, koji je proteklih pet dana bio u samoizolaciji, u utorak je obavio kontrolni test koji je pokazao da je negativan na koronavirus, izvijestila je u srijedu osječka Gradska uprava.

Vezani članci Koronavirus u Njemačkoj Procurio plan za izlazak Njemačke iz lockdowna: Otvaranje u tri faze, restorani dolaze tek na kraju Pakiranje cjepiva protiv koronavirusa AstraZeneca najavila nova kašnjenja: EU-u će u drugom kvartalu isporučiti manje od polovice dogovorenog

Gradonačelnik Vrkić obavio je u utorak kontrolni test na COVID-19 s obzirom na činjenicu da se susreo sa susjedom kod kojeg je potvrđen virus.

"Rezultat testa gradonačelnika je negativan, no, on ostaje u samoizolaciji do 29. lipnja, kada će biti učinjen drugi kontrolni test na prisustvo virusa. Gradonačelnik svoje poslove nastavlja obavljati od kuće", priopćeno je iz osječke Gradske uprave.