Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na snazi od srijede

Nacionalni stožer donio novu odluku: Objavljeno kako i do kada smiju raditi kafići i restorani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nacionalni stožer donio je Odluku o privremenom uređivanju rada i ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga.

Nacionalni stožer dobio je odluku kojom je ograničio radno vrijeme i uredio način rada ugostiteljskih objekata. Odluka će biti na snazi za vrijeme trajanja proglašene epidemije COVID-19.

Prema odluci Stožera, ugostitelji su dužni rad organizirati uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera. Ugostiteljski objekti mogu raditi od 6 do 24 sata.

Radno vrijeme do ponoći odnosi se, osim na kafiće i restorane, i na pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, osim za usluge smještaja. Izuzeci su i hoteli, kampovi i ostali ugostiteljski objekti za smještaj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nove mjere U kafićima će uskoro dežurati COVID redari, ali nije baš jasno što će točno raditi: "Bit će otkaza i zatvaranja..."

Pročitajte i ovo Koronavirus u Hrvatskoj, ilustracija U Hrvatskoj 372 nova slučaja Zagreb donio strože mjere, Istarska županija upozorava na lažne vijesti u vezi s javnim okupljanjima

Na prijedlog pojedinog županijskog Stožera, radno vrijeme kafića i restorana može se na pojedinim područjima i dodatno ograničiti. Odluka stupa na snagu od srijede, a detaljnije je možete pročitati ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene