Obavijesti Video Pretražite Navigacija
konferencija u petak

Kad ćemo doznati nove mjere? Presica Nacionalnog stožera otkazana bez objašnjenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkazana je redovita konferencija za medije Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Danas ipak nema presice Nacionalnog stožera civilne zaštite. Vijest o tome da se konferencija za novinare neće održati došla je malo prije 10 sati, i to bez ikakva objašnjenja. Na naš upit u Stožeru su samo odgovorili da presice nema i nisu željeli objasniti razloge. Nakadno su najavili da će se nova presica održati u petak.

Pročitajte i ovo Dekriminalizacija prostitucije Oglasio se ministar Hoće li Hrvatska dekriminalizirati prostituciju? "Radi se novi zakon..." Ministar Davor Božinović o novim mjerama o postupanju prema migrantima ''I manji broj može biti problem ako dolaze zaraženi'': Ministar Božinović najavio kako će izgledati nove mjere od idućeg tjedna

Županijski stožeri tijekom dana javljaju o novozaraženima.

Šef Stožera Davor Božinović nakon sastanka premijera sa županima najavio je da su u pripremi nove mjere koje bi trebale trajati do Božića, a možda i dulje.

"Ovo će sigurno biti najjače mjere do sada u ovom drugom valu", rekao je Božinović i dodao da je cilj rasterećenje zdravstvenog sustava. Nove mjere trebale bi stupiti na snagu krajem ovog tjedna, a spominju se zatvaranje kina, dodatna ograničenja u javnom prijevozu i strože upute za rad od kuće. Bit će i ograničenja u ugostiteljskim objektima. Na stolu su sve opcije - od dodatnog ograničavanja radnog vremena, smanjenja broja ljudi u kafićima i restoranima, pa sve do zatvaranja. U ANKETI recite podržavate li zatvaranje.

Čekaju se detalji o novim mjerama, a prema neslužbenim informacijama bit će objavljene tek u četvrtak na sjednici Vlade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene