Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OD UTORKA

Na Zagrebačkom velesajmu otvara se novi punkt za drive-in testiranje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavni zavod za javno zdravstvo (NZJZ) "Dr. Andrija Štampar" uspostavlja novi punkt za drive-in testiranje na COVID-19 u Zagrebu, koji će biti smješten na Velesajmu te će početi s radom već od 2. studenog.

Prostor za testiranje bit će smješten na ulazu Zapad 2 i odvojen od ostalih sadržaja, priopćeno je u subotu iz NZJZ.

Građani će se tu moći testirati sedam dana u tjednu, od 10 do 13 sati, pri čemu će se testiranje provoditi samo temeljem uputnice liječnika primarne zdravstvene zaštite i isključivo uz prethodno online naručivanje.

Zaraza koronavirusom se u posljednje vrijeme širi zemljom, a interes za cijepljenjem u blagom je porastu. Građani se u Zagrebu mogu cijepiti na nekoliko lokacija - u Rockefellerovoj 4 svake srijede od 16 do 18 sati, na punktu u Ulici Radoslava Cimmermana 64a od 8 do 18 sati svakim radnim danom. Zatim u nekoj od 11 ljekarni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrvatska iz minute u minutu Danas 4574 nova slučaja: Preminulo 30 osoba, čak 24 nisu bile cijepljene. U jednoj županiji pozitivan svaki drugi testirani

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NACIONALNA OBAVJEŠTAJNA SLUŽBA Skinuta oznaka tajnosti s izvješća o porijeklu: Je li koronavirus razvijen kao biološko oružje i pušten među ljude?

Termini cijepljenja na Velesajmu su ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 12 sati te utorkom i četvrtkom od 14,30 do 19 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene