Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u izradi nova platforma

Božinović najavio potez koji bi mogao spasiti OPG-ove od propasti nakon zatvaranja tržnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na konferenciji za medije najavio je da je u izradi online platforma za poljoprivrednike.

Na konferenciji za medije Nacionalnog stožera civilne zaštite ministar unutarnjih poslova Davor Božinović kazao je da se pridružuje apelu poljoprivrednika koji mole da se njihovi proizvodi nađu na policama trgovačkih centara, nakon što su tržnice zatvorene zbog epidemije koronavirusa.

Pročitajte i ovo Davor Božinović I dalje samo do ponoći Božinović: "Situacija se nije poboljšala, odluka o radnom vremenu noćnih klubova će se produžiti" Davor Božinović Plan B? Božinović o legitimitetu Stožera: "Ne želim prejudicirati odluku, ali nećemo dopustiti da izgubimo kontrolu i popustimo pred epidemijom"

Božinović je otkrio i da je u tijeku izrada online platforme Ministarstva poljoprivrede za sve hrvatske proizvođače poljoprivrednih proizvoda.

''Ovo je trenutak da se svi oni koji su podcjenjivali važnost hvatanja tehnološkog koraka s najrazvijenijim svijetom, a tu prije svega mislim na digitalizaciju, da se prebace na taj način poslovanja. Tako će, s jedne strane, pomoći svim ovim naporima da održimo epidemiološku situaciju pod kontrolom, a s druge strane će pomoći i sami sebi jer će sutra biti puno konkurentniji na tržištu'', kazao je Božinović.

Ministar je dodao da je ovo pravi trenutak da brendira hrvatski poljoprivredni proizvod. ''Ovo je trenutak da počne razmišljati i na taj način'', zaključio je Davor Božinović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene