Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U bolnici je

Milorad Dodik zaražen koronavirusom: Treći test pozitivan, ima obostranu upalu pluća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milorad dodik pozitivan je na koronavirus. Treći test na koronavirus stigao mu je pozitivan, a ima obostranu upalu pluća. Dodik je od nedjelje hospitaliziran.

Milorad Dodik zaražen je koronavirusom. On je u nedjelju navečer hospitaliziran zbog upale pluća, a UKC-u Republike Srpske zbog njegova stanja sastao se konzilij liječnika, javlja Klix.ba.

Pročitajte i ovo Ilustracija Raste broj zaraženih U tjedan dana 42 osobe umrle od COVID-a: "Nove podvarijante vrlo su zarazne" Ilustracija velik porast, slabo prijavljivanje Gdje je nestao COVID? Brojke u tjedan dana dvaput veće: "Teško je procijeniti koliko ljudi prijavljuju i koliko je to realno"

Iz UKC-a su priopćili da Dodik otežano diše te da ima bolove u predjelu želuca.

"Dijagnosticirana mu je obostrana upala pluća, a treći test na koronavirus je pozitivan. Zdravstveno stanje Milorada Dodika je stabilno, on se osjeća dobro i prima adekvatnu terapiju", navode iz UKC-a.

Dodik je testiran i u ponedjeljak, no taj je nalaz bio negativan na koronavirus. Nekoliko dana prije hospitalizacije Dodik se susreo i sa Sergejom Lavrovom, šefom ruske diplomacije. Zasad nije poznato je li Dodik u kontaktu sa zarazom bio prije ili nakon tog susreta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene