Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na konferenciji za medije zagrebačkog stožera imao je masku, ali je muku mučio sa stavljanjem maske i nosio ju je nepravilno.


Već mjesecima slušamo kako pravilno staviti masku, kako ju pravilno ukloniti s lica i kako ju nositi da bi bila učinkovita. Milan Bandić demonstrirao je kako sve to NE raditi.

Vezani članci Prva ovogodišnja beba u Hrvatskoj rođena je u Sisku Od koronavirusa preminula još jedna mlada majka (26): Iza nje ostala beba od tri mjeseca Milan Bandić nosi masku naopako A dao je sve od sebe: Pogledajte kako Bandić opet pogrešno nosi masku

Kad je došao na konferenciju za medije, maska mu je bila preko usta, ali je nos bio slobodan. Namjerno ju je tako spustio.

Bandić ima problema sa stavljanjem maske
Bandić nosi masku ispod nosa Foto: DNEVNIK.hr

Potom je stao za govornicu i skinuo masku, a onda je prtljao prstima po njoj, što se naravno ne smije. I više ju je puta rukama dirao s vanjske strane. Nakon odgovora vraćao ju je na lice, ali preko očiju. Kao da sve to nije bilo dovoljno, gradonačelnik je rukama trljao oči. Dakle, od danas je šira obveza nošenja maski, ali nemojte to raditi poput Bandića.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju