Obavijesti Video Pretražite Navigacija
znači... tako ne!

Pogledajte kako Bandiću ne ide pa ne ide s maskom: Prvo preko očiju, pa ispod nosa...

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na konferenciji za medije zagrebačkog stožera imao je masku, ali je muku mučio sa stavljanjem maske i nosio ju je nepravilno.

Već mjesecima slušamo kako pravilno staviti masku, kako ju pravilno ukloniti s lica i kako ju nositi da bi bila učinkovita. Milan Bandić demonstrirao je kako sve to NE raditi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još to nije svladao Neće pa neće: Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić uz velike muke ipak uspio staviti masku Slika nije dostupna Borba protiv pandemije Biden pozvao Trumpa da podrži nošenje maski: "Kakav je to mačo stav? Budi domoljub, zaboga"

Kad je došao na konferenciju za medije, maska mu je bila preko usta, ali je nos bio slobodan. Namjerno ju je tako spustio.

Bandić ima problema sa stavljanjem maske Bandić nosi masku ispod nosa Foto: DNEVNIK.hr

Potom je stao za govornicu i skinuo masku, a onda je prtljao prstima po njoj, što se naravno ne smije. I više ju je puta rukama dirao s vanjske strane. Nakon odgovora vraćao ju je na lice, ali preko očiju. Kao da sve to nije bilo dovoljno, gradonačelnik je rukama trljao oči. Dakle, od danas je šira obveza nošenja maski, ali nemojte to raditi poput Bandića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene