Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Korona u pravoslavnoj crkvi

Još jedan pravoslavni svećenik zaražen koronom, privremeni nasljednik patrijarha Irineja završio u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekolicina pravoslavnih svećenika zarazila se koronavirusom nakon obreda koje su vodili u Srbiji i Crnoj Gori. Mitropolit Hristozom trenutno je hospitaliziran u beogradskoj bolnici nakon što je dobio pozitivan test na COVID-19.

Zbog zaraze koronavirusom, mitropolit dabrobosanski Hrizostom, primljen je u petak u beogradsku bolnicu, javlja Srpska pravoslavna crkva. Naime, mitropolit poslije smrti patrijarha Irineja, rukovodi Sinodom Srpske pravoslavne crkve do izbora novog poglavara, prenosi b92.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šok u Srbiji Vodio liturgiju na sahrani patrijarha Irineja, iste večeri primljen u bolnicu: Episkop zaražen koronom

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uputio sažalnicu Kardinal Bozanić izrazio sućut SPC-u u povodu smrti patrijarha Irineja

Valja podsjetiti, patrijarh Irinej preminuo je 20. studenog od posljedica koronavirusa nakon što se zarazio vodeći obrede pogreba mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, koji je također preminuo zbog koronavirusa, kao i eparhije Artemije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene