Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminulo 5 osoba

Stožer objavio nove brojke: Provjerite stanje po županijama

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U ponedjeljak je zabilježeno 26 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva ukupno 1329. Među njima je 377 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru šest pacijenata.

U posljednja 24 sata zabilježeno je 26 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj u ponedjeljak ukupno 1329.

Među njima je 377 pacijenata na bolničkom liječenju, od kojih je na respiratoru šest.

Preminulo je pet osoba.

Broj novozaraženih po županijama:

Grad Zagreb - 4
Zagrebačka - 1
Osječko-baranjska - 8
Primorsko-goranska - 4
Krapinsko-zagorska - 1
Vukovarsko-srijemska - 1
Istarska - 2
Bjelovarsko-bilogorska - 4
Ličko-senjska - 1

Pročitajte i ovo Koronavirus u Kini Unatoč strogim pravilima Imaju prvi smrtni slučaj od koronavirusa u skoro pola godine: Gradska vlast donijela novu odluku

Bez novozaraženih su Koprivničko-križevačka, Sisačko-moslavačka, Virovitičko-podravska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska, Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Brodsko-posavska, Međimurska, Varaždinska, Karlovačka i Požeško-slavonska.

Pročitajte i ovo Kruzer Majestic Princess Majestic Princess Kruzer s 800 putnika zaraženih koronom uplovio u Sydney: "Velik broj slučajeva otkriven je na polovici putovanja"

Broj osoba u samoizolaciji je 714. Ukupno se oporavilo 1.232.844 osoba, od kojih 217 u posljednja 24 sata. Do danas je ukupno testirano 5.343.116 osoba, od kojih 495 u posljednja 24 sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene