Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UOČI UTAKMICE

Koliko je bilo pozitivnih na testiranju za ulazak na Poljud? "Vidjet ćemo hoće li sve ovo utjecati i na pogoršanje epidemiološke slike"

Reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič provao je danas cijeli dan s navijačima u Splitu. Otkriva i koliko je bilo pozitivnih na testiranju za ulazak na Poljud.

Malo tko je u Splitu danas razmišljao o koroni, ali neki su prilikom testiranja za ulazak na poljudski stadion dobili - pozitivan test.

Pročitajte i ovo Ilustracija capak apelira na liječnike Zašto zaražene koronom šalju na drugi kraj grada? "Liječnica mi je rekla da stavim masku i idem tramvajem na testiranje" Ilustracija SUŽIVOT S KORONAVIRUSOM HZJZ objavio novu cijenu PCR testa

"Za ulazak na stadion bila je potrebna COVID potvrda, a oni koji ju nisu imali mogli su obaviti testiranje brzin antigenskim testovima. Prema informacijama iz spitskog ZJZ-a od 500 testova njih 14 bilo je pozitivno. Sada slijedi potvrda PCR testovima.

Vidjeli smo kako je sve to danas izgledalo, oko 30 tisuća ljudi bilo je u samome centru grada, no nisam vidio pripadnike Civilne zaštite ni komunalne redare, jednio je bila prisutna policija, što u civilu, što interventna. Po njihovim riječima, nije bilo nikakvih problema niti sigurnosnih incidenata.

U Splitu se u večernjim satima održava i prosvjed protiv COVID mjera, na splitskoj rivi okupilo se više stotina ljudi. Vidjet ćemo hoće li sve ovo što se danas događalo utjecati i na pogoršanje epidemiološke slike", kazao je Jurič. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene