Azijska robna kuća
Azijska robna kuća Foto: Azijska robna kuća/Facebook

Zaposlenici Azijske robne kuće u srpskom naselju Temerin zbog straha i panike od koronavirusa na Facebooku su napisali da kod njih nema virusa jer nisu bili u Kini godinu dana. Objava je u kratkom vremenu izazvala brojne reakcije, ponajprije zbog pravopisa u kojem im je očito pomogao - Google.


Azijska robna kuća Temerin na Facebooku je objavila status u kojemu pišu da su zdravi i da nemaju virus. Pozivaju građane da budu pametni i ne slušaju vijesti.

Vezani članci Koronavirus, ilustracija, Slovenija Svjetska zdravstvena organizacija upozorila da u nekim državama raste broj zaraženih nakon ublažavanja karantene Krunoslav Capak Nacionalni stožer objavio: U zadnja 24 sata u Hrvatskoj nema novooboljelih

Urnebesni status podijeljen je više od 650 puta, a njihovu obavijest koja je postala viralni hit prenosimo u cijelosti, bez pravopisnih intervencija.

"sta zelimo da kazemo? Ovako, nemamo VIRUS!!!! I ni su svi kinezi ima virus!!! jer virus krenuo u januar.2020,a mi nismo bili u kini od prosle godine. znaci... Azijka Robna Kuca je zdravo konacno, molim te budi pametan covek, nemoj samo slusas grupoati vesti , hvala svima!!", napisali su na Facebooku.

U stotinama komentara koji su napisani ispod ove obavijesti, iz Azijske robne kuće objašnjavaju da je virus u Kini: "znaci virus je u kini,U KINI!! nije u Srbiji! a mi smo kinezi U Srbiji".

Potom su i dodatno pojasnili: "slusaj ti meni,kina ima virus,ne kinezi ima virus,pazi.sta pricate.,u kini ima srba,budi posteno realno ,pricamo.samo.istine."