Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEZADOVOLJSTVO JE SVE JAČE

Izvršni direktor Pfizera: ''Nadam se da ćemo imati cjepivo koje ćemo morati primati jednom na godinu"

Nezadovoljstvo koronamjerama i propusnicama nakon cijepljenja i ove subote su na ulicama Bruxellesa iskazali prosvjednici, koje je policija rastjerivala suzavcem i vodenim topovima.

Novi prosvjed je uslijedio nakon Vladine odluke kojom se valjanost propusnica smanjuje s 270 na 150 dana, počevši od 1. ožujka.

A da bi bilo idealno cijepiti se samo jednom na godinu, a ne svakih nekoliko mjeseci, smatra i izvršni direktor Pfizera Albert Bourla.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PROTIV COVID MJERA FOTO/VIDEO Tisuće prosvjednika marširalo Bruxellesom: "Ono što se događa od 2020. je otvorilo ljudima oči"

"Ono čemu se nadam je da ćemo imati cjepivo koje ćemo morati primati jednom na godinu kao što to činimo s mnogim drugim stvarima. Gledamo možemo li stvoriti cjepivo koje pokriva omikron i ne zaboravlja ostale varijante i to bi moglo biti rješenje osim ako se nešto potpuno drugačije ne pojavi", rekao je Bourla.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u njemačkoj i švedskoj Tisuće prosvjednika protiv COVID potvrda izašlo na ulice: "Moramo moći sami odlučiti što želimo s vlastitim tijelom"

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene