Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Profesorice s Osjela za psihologiju Filozofskog fakulteta osmislile su istraživanje psihičkih posljedica pandemije koronavirusa. Cilj je dobiti odgovor na pitanje - kako smo svi mi?


Trinaest profesorica i znanstvenica s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu (Covidovih 13) osmislilo je istraživanje psihičkih posljedica pendemije COVID-19 u kojem žele saznati - kako smo svi mi?

Vezani članci Korona brojke u porastu - 1 Velik skok broja preminulih od korone: Stožer objavio podatke, pogledajte stanje po županijama Ilustracija Preminule četiri osobe: Objavljeni novi podaci, pogledajte stanje po županijama

''Želimo razumjeti kako se stanovnici Hrvatske nose sa životnim promjenama uzrokovanim pandemijom koronavirusa. To će nam pomoći u planiranju aktivnosti potrebnih za očuvanje i poboljšanje mentalnog zdravlja naših sugrađana'', poručuju. U anketi će vas pitati kako se osjećate, što vas brine, kako se ponašate i o čemu razmišljate tijekom i nakon epidemije koronavirusa.

Napravite inventuru svojih osjećaja

Nakon što ispunite uvodni zajednički dio istraživanja, ovisno o vašim
životnim ulogama nude se personalizirani dijelovi istraživanja u kojem
možete napraviti inventuru svojih osjećaja i razmišljanja iz uloge
roditelja, zaposlenika, nezaposlenih, studenata i učenika, djece,
umirovljenika, poslodavaca.

Osim istraživanja psihologinje će ponuditi svoja stručna znanja kroz
snimljena predavanja, savjetovanja i webinare. Kako bi vas motivirale na sudjelovanje i objasnile tko su i što će vas pitati snimile su i najavni video.


 Anketu možete ispuniti ovdje.

Što ćete dobiti sudjelovanjem u ovom istraživanju?

''Pružit će vam se prilika za novi uvid u vaš život u ovim izvanrednim okolnostima, za analizu izazova s kojima se suočavate i kako se u tome snalazite'', objašnjavaju psihologinje. Nakon što ispunite upitnik i završite s istraživanjem, otvorit će vam se poveznica na tekstove ili predavanja u kojima ćete od stručnjaka dobiti odgovore na pitanja koja su važna za bolje funkcioniranje i veću kvalitetu života.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju