Obavijesti Video Pretražite Navigacija
od ponedjeljka do subote

Od danas COVID potvrde možete izvaditi u još jednoj instituciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) od 13. srpnja 2021. godine počinje s izdavanjem papirnatog oblika EU digitalnih COVID potvrda, i to ponajprije za osobe koje su testirane na SARS-CoV-2 u mikrobiološkom laboratoriju HZJZ-a, priopćeno je.

Potvrda se može preuzeti svaki dan, od ponedjeljka do subote, od 14 do 18 sati u Amfiteatru Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Rockefellerova 2.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kazne i obećanja Prisjeo mu burek od 400 eura: Kamera je sve snimila, no sada će novac dobiti natrag Krunoslav Capak, ravnatelj HZJZ-a Preliminarni dokument Čeka se odobrenje EU za treću dozu, Capak otkrio koje skupine su prve u planu: "Imamo sve pripremljeno"

IZ HZJZ-a mole građane da u navedenom terminu dolaze i u slučaju potrebe za unosom cijepljenja ili ispravkom podataka o cijepljenju.

COVID potvrde do sad su se mogle dobiti putem sustava e-Građanin i Uredu HZZO-a, ali i na mjestima na kojima se obavljaju testiranja na COVID-19. Riječ je o laboratorijima, bolnicama i zavodima za javno zdravstvo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene