Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prostor dezinficiran

Hitni prijem u Zadru privremeno zatvoren zbog pozitivnog pacijenta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hitni prijem Opće bolnice u Zadru u petak poslijepodne bio je zatvoren zbog pacijenta pozitivnog na koronavirus, no nakon dezinfekcije nastavio je s redovnim radom.

Tijekom dana na Hitni prijem zadarske bolnice zaprimljen je pacijent sa simptomima osobne kronične bolesti. Prije pregleda, zbog sumnje na koronavirus, upućen je na testiranje te je utvrđeno da je pozitivan, javili su iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna odradila jednu smjenu Korona u zadarskom domu za starije: Zaražena sestra otišla na posao prije nego što je dobila rezultate testa Slika nije dostupna Potraga u Zadru Britanac prekršio mjeru samoizolacije: Nestao kad su došli po njega da ga odvedu u karantenu, evo gdje su ga pronašli

Hitni prijem je odmah zatvoren te su prostorije tijekom poslijepodneva dezinficirane, a nakon toga je bolnički Hitni prijem nastavio s redovnim radom.

Novooboljeli pacijent je muškarac starijih godina, a nakon testiranja zaprimljen je u covid ambulantu gdje mu epidemiolozi utvrđuju kretanja i kontakte.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene