Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prednost onima koji su se naručili

Gužve za cijepljenje na zagrebačkom Velesajmu: "Red je ogroman"

Gužve na Velesajmu za cijepljenje
Gužve na Velesajmu za cijepljenje Foto: Saša Vejnović/DNEVNIK.hr
Na zagrebačkom Velesajmu na punktu za cijepljenje protiv koronavirusa u četvrtak popodne vladale su velike gužve. Cijepljenje traje do 19 sati, a dostupne su sve vrste cjepiva.

Građani koji su se došli cijepiti na Velesajam u četvrtak popodne satima stoje u redovima. "Red je ogoroman", javio nam je čitatelj koji nam je poslao i fotografije. Danas je punkt otvoren od 14:30 do 19, a dostupne su sve vrste cjepiva - Comirnaty [Pfizer], Janssen [Johnson & Johnson], Spikevax [Moderna] i Vaxzevria (Astra Zeneca).

Pročitajte i ovo Ilustracija Bidenova administracija Pozvat će građane da se docijepe protiv korone: Moderna, Novavax i Pfizer stvorili nove verzije cjepiva Slika nije dostupna Danas manje gužve na Velesajmu Ministarstvo o cijepljenju: "Otklonili smo grešku, platforma radi bez poteškoća." Obiteljski liječnici: "Događa se da termine dobiju i oni koji su već cijepljeni"

Gužve na Velesajmu za cijepljenje Gužva za cijepljenje na Velesajmu (Foto: Saša Vejnović/DNEVNIK.hr)

Na Velesajmu se mogu cijepiti svi bez najave, no ipak prednost imaju oni koji su se naručili preko jedne od dostupnih platformi.

"Budući da osobe koje se prethodno naruče imaju prednost pri dolasku na cijepljenje, Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar obavještava građane da to i dalje mogu učiniti kod svog obiteljskoga liječnika. Zainteresirani se također mogu naručiti i preko platforme cijepise.zdravlje.hr, a moguće je i naručivanje preko sustava e-građani te dostupnog Portala zdravlja, kao i slanjem elektroničke pošte na adresu cijepljenjecovid@stampar.hr", objavio je zavod.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene