Gužve na Velesajmu za cijepljenje
Gužve na Velesajmu za cijepljenje Foto: Saša Vejnović/DNEVNIK.hr

Na zagrebačkom Velesajmu na punktu za cijepljenje protiv koronavirusa u četvrtak popodne vladale su velike gužve. Cijepljenje traje do 19 sati, a dostupne su sve vrste cjepiva.


Građani koji su se došli cijepiti na Velesajam u četvrtak popodne satima stoje u redovima. "Red je ogoroman", javio nam je čitatelj koji nam je poslao i fotografije. Danas je punkt otvoren od 14:30 do 19, a dostupne su sve vrste cjepiva - Comirnaty [Pfizer], Janssen [Johnson & Johnson], Spikevax [Moderna] i Vaxzevria (Astra Zeneca).

Vezani članci Koronavirus u Sjeverkoj Koreji Najzatvorenija zemlja na svijetu bori se s ''groznicom'', tvrdi da je sve pod kontrolom: Dosad oboljelo tri milijuna ljudi Ilustracija Stigle nove brojke: Provjerite kakvo je stanje u vašoj županiji

Gužve na Velesajmu za cijepljenje Gužva za cijepljenje na Velesajmu (Foto: Saša Vejnović/DNEVNIK.hr)

Na Velesajmu se mogu cijepiti svi bez najave, no ipak prednost imaju oni koji su se naručili preko jedne od dostupnih platformi.

"Budući da osobe koje se prethodno naruče imaju prednost pri dolasku na cijepljenje, Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar obavještava građane da to i dalje mogu učiniti kod svog obiteljskoga liječnika. Zainteresirani se također mogu naručiti i preko platforme cijepise.zdravlje.hr, a moguće je i naručivanje preko sustava e-građani te dostupnog Portala zdravlja, kao i slanjem elektroničke pošte na adresu cijepljenjecovid@stampar.hr", objavio je zavod.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju