Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu došli na red

Ponestalo materijala: Opet gužve na Velesajmu, neki se nisu mogli testirati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom Velesajmu, na kojem se odnedavno nalazi novi punkt za testiranje na COVID, svaki dan su gužve. Danas je ponestalo materijala za testiranje.

Tehničari svako jutro podjele "zelene kartone" ljudima u redu ovisno o broju testova koje imaju na raspolaganju za taj dan. 

Oni koji nisu mogli obaviti testiranje upućeni su u druge ambulante. Neki od njih su i negodovali. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POTVRDILI IZ HZJZ-a Objavljeno na kojim će se lokacijama uvesti brzi testovi za koronu, ukinuto online naručivanje za testiranje na Velesajmu

Pročitajte i ovo Testiranje na koronavirus na Zagrebačkom Velesajmu "Should I stay or should I go" Od borbe za dah do testiranja: Mislili smo da ćemo jutro provesti na Velesajmu, a onda je došao raspoloženi ''svemirac''

Na današnjoj konferenciji za medije zagrebačkog stožera, Sandra Šikić govorila je o tome. 

"Što se tiče reagensa i testova u Nastavnom zavodu, odgovorno tvrdim da imamo dovoljno testova da radimo normalno, u skladu s brojevima koje očekujemo. Što se tiče Velesajma, vi znate da je tamo suradnja nekoliko ustanova i u samom tom planiranju može se dogoditi da netko ne može obaviti testiranje", rekla je Sandra Šikić, zamjenica ravnatelja Nastavnog zavoda. Ispričala se ako netko nije testiran i pozvala da se uzimanje brisa obavi negdje drugdje. 

Kako je to izgledalo jutros na Velesajmu, pogledajte u videu i fotogaleriji koju je snimio fotoreporter Pixsella Željko Lukunić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene