Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković
Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U četvrtak je najavljeno organizirano cijepljenje protiv koronavirusa u prostorijama dubrovačkog Studentskog doma. Gradonačelnik Dubrovnika putem Facebooka se obratio sugrađanima i pozvao ih da se odazovu cijepljenju, a za protivnike cijepljenja imao je posebnu poruku.


Objavu gradonačelnika Frankovića prenosimo u cijelosti.

Vezani članci Treća doza cjepiva, ilustracija SAD odobrio treću dozu cjepiva protiv koronavirusa za najugroženije skupine Ilustracija Imaju najveću smrtnost u Europi: Susjedima stiže cjepivo koje im je dosad bilo nedostupno

"Dragi sugrađani, kao što možete vidjeti u dnevnim objavama o brojci oboljelih, posljednja dva dana bilježimo trend blagog rasta. Navedeno nije dobro budući da ovisno o kontaktima zaraženih navedena brojka, kada uzmemo i brojku gostiju u Gradu može početi rapidno rasti. Brzi rast nas vodi u crveno, a svi znamo što to znači. Apeliram na sve Vas, a posebno mlade da se cijepe. Većim brojem cijepljenih postići ćemo manju mogućnost zaraze na području našeg Grada.

Dragi antivakseri, Vi se nemojte cijepiti, slobodno ostanite doma i komentirajte na Facebooku i web portalima kako ćemo svi mi koji smo se cijepili biti čipirani, magnetizirni, sterilni itd...", poručio je Franković uz poruku Obliti privatorum publica curate (Zaboravite privatno brinite za javno), inače natpis nad ulazom u dubrovački Knežev dvor.

CIJEPITI SE(četvrtak, 22. srpnja od 15,00 do 19,00 sati) Dragi sugrađani, kao što možete vidjeti u dnevnim objavama o...

Objavljuje Mato Frankovic  Srijeda, 21. srpnja 2021.