Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GOST DNEVNIKA NOVE TV

Hvalili su se da im ne trebaju COVID potvrde, sada ih je posjetila inspekcija i odrapila im veliku kaznu: "Ja ću platiti"

Aktualno Galerija Miro Bulj Miro Bulj Foto: DNEVNIK.hr Miro Bulj Miro Bulj Foto: DNEVNIK.hr Miro Bulj Miro Bulj Foto: DNEVNIK.hr +0 Miro Bulj Galerija 1/4 >>
U Sinju COVID potvrde u tijelima državne i javne potvrde nisu obavezne, a kako doznaje Dnevnik Nove TV jučer ih je posjetila inspekcija. Kaznila ih je s 30.000 kazne.

Sinj je jedini grad u Hrvatskoj bez COVID potvrda, pohvalio se MOST-ov Nikola Grmoja. No, Dnevnik Nove TV doznaje da je Grad Sinj posjetila inspekcija, koja ih je kaznila s 30.000 kuna. 

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj u razgovoru za Dnevnik Nove TV nije želio potvrditi da im je stigla kazna, no kaže da će bilo koju kaznu takvog tipa on platiti. "Što su utvrdili - pitat ćete njih. Nije u pitanju Sinj, ni ja nego cijela Hrvatska i besmislene COVID potvrde", rekao je te dodao da želi da se što prije raspiše referendum.

"U maskama je problem kod gospodina Beroša kada ide kod urara u javni prostor pa pije s njime kavu bez maske. Međutim, očito inspekcija ne treba ići kod njega", komentirao je.

U Gradskoj upravi Sinja zarazu je donijela osoba koja se pridržavala epidemioloških mjera i bila je cijepljena, a imala je i potvrdu, rekao je Bulj. "COVID potvrde su alat za širenje zaraze", dodao je.

Pročitajte i ovo Davor Božinović Drugačija pravila Što se mijenja: Noviteti u trajanju COVID potvrda, kod prelaska granice, kraća samoizolacija...

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja, potpredsjednik Mosta predaja u ponedjeljak u podne Grmoja o referendumu: "Sve je spremno za predaju, sve njihove namjere padaju u vodu, preostaje im samo utvrditi da imamo dovoljan broj potpisa"

Prema saznanjima Dnevnika Nove TV kazna iznosi 30.000 kuna, a Bulj nije htio ništa otkriti o tome. "To ćemo vidjeti, rekao sam. Najmanje je bitno koliko će Miro Bulj dobiti kaznu, bitno je što od naroda čine ovce - od Vukovara, Dubrovnika, Rijeke, Splita.. jer COVID potvrde nisu mjera koja sprječava širenje zaraze", rekao je.

Tko bi kaznu trebao platiti - građani ili Bulj? "Bilo koju kaznu ću u ovom slučaju platiti ja. Ne bojim se ja nikakvih kazni", dodao je.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene