Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimio video

Javio se zaraženi Jandroković: "Hvala svima koji su me zvali. Nadam se da se vidimo idući tjedan"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gordan Jandroković, kojem je 2, listopada potvrđen koronavirus, snimio je kratki video.

"Pozdrav svima. Evo, šest dana je otkako sam bolestan, no na sreću, imam blage simptome i dosta dobro se osjećam", poručio je šef Sabora Gordan Jandroković u kratkoj videoporuci koju je objavio na Facebooku. 

Gordanu Jandrokoviću 2. listopada potvrđena je zaraza. Nekoliko dana prije toga bio je u samoizolaciji jer je predstojniku njegova Ureda u potvrđen koronavirus. U samoizolaciji su i potpredsjednik Sabora Željko Reiner, tajnik Sabora Davor Orlović te još četvorica djelatnika u kabinetu predsjednika Sabora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Išao snimiti pluća Hrvatski zavod za hitnu medicinsku službu o prevoženju Jandrokovića u bolnicu: ''Postoji standardna procedura za sve bolesnike''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OD SRIJEDE U SAMOIZOLACIJI Jandroković otišao u bolnicu preventivno snimiti pluća, zbog korone ga je vozila hitna

 "Hvala vam svima koji ste me zvali, koji ste mi slali poruke potpore. To čovjeku u ovakvim situacijama jako puno znači. Nadam se da se i vidimo idući tjedan. To jedva čekam. A do tada pozdrav svima. Držite se i bok", poručio je još Jandroković.

U kratkom roku predsjednik Sabora skupio je mnogo komentara. Svi mu žele brz oporavak. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene